Dale terenuri de sport din gama Patmos
22 august 2018
Echipamente locuri de joaca
14 septembrie 2018

Zgura Conica Conipur Pro Clay pentru terenuri de tenis outdoor

CONIPUR_PRO_CLAY

Conipur Pro Clay reprezinta un sistem de zgura, cu nenumarate avantaje, creat atat pentru jocul desfasurat in aer liber, cat si pentru cel din spatii inchise (CONIPUR PRO CLAY INDOOR).
Sistemul are la baza un strat format din granule de zgura naturala mixate cu un agent poliuretanic de legatura, peste care se adauga un strat fin de zgura.
Datorita suprafetei sale compacte, sistemul Conipur Pro Clay garanteaza caracteristici de joc remarcabile, cum ar fi alunecare uniforma si un comportament excelent al revenirii mingii dupa saritura.

Proprietati excelente de joc


Conipur Pro Clay garanteaza o suprafata de joc exceptionala cu proprietati de alunecare si un comportament deosebit al mingii la saritura pe verticala. In plus, riscul de accidentare in timpul jocului de tenis este diminuat, articulatiile jucatorilor fiind menajate.

Un bun raport – cost-eficacitate


Datorita rezistentei crescute la intemperii, sezonul de joc poate fi prelungit. Costurile de intretinere ale unei suprafete Conipur Pro Clay sunt minime. Astfel, pentru beneficiarii unui astfel de teren, cheltuielile vor fi reduse comparativ cu veniturile, care vor creste considerabil.

Rezistenta la intemperii


Datorita excelentei proprietati de permeabilitate, zgura PRO CLAY poate fi folosita la scurt timp chiar si dupa ploi torentiale. Un teren de tenis amenajat cu zgura CONIPUR PRO CLAY va putea fi folosit tot timpul anului, sistemul fiind prevazut cu proprietati anti-inghet.

CERTIFICARI

 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *