Dale puzzle din cauciuc reciclat
7 august 2018
Zgura Conica Conipur Pro Clay pentru terenuri de tenis outdoor
23 august 2018

Dale terenuri de sport din gama Patmos

familia_patmos
Patmos reprezinta gama de pardoseli modulare destinate terenurilor de sport de exterior, gama dezvoltata de partenerul Sports Partner.
Acest tip de pardoseala sportiva este disponibila in placi de 25x25 cm fabricate din polipropilena cu rezistenta la UV. Pardoseala din dale de polipropilena reprezinta este drenanta, rezista la intemperii si se usuca foate repede in urma ploilor. Astfel, jocul poate fi reluat in scurt timp.
Dalele prezinta 7 puncte de fixare pe fiecare latura, astfel ca vorbim de o stabilitate excelenta a sistemului. Pardoseala se necesita mentenanta, iar in cazul in care apar dale deteriorate, acestea pot fi inlocuite cu usurinta.
dale_modulare_patmos

Patmos Evolution

Patmos Evolution a fost dezvoltat special pentru amenajarea terenurilor sportive aflate la exterior. Avand un model grafic realizat inteligent, sistemul are excelente proprietati drenante. Suprafata de joc sta la dispozitia jucatorilor chiar si dupa precipitatii insemnate. Dalele din polipropilena sunt tratate UV. Patmos Evolution nu implica costuri de intretinere. Suprafata sa prezinta o microtextura speciala ce garanteaza rezistenta la abraziune.
produto_patmos_Flex

Patmos Flex

Patmos Flex este un sistem dedicat celor ce isi doresc un confort sporit in timpul jocului desfasurat in aer liber. Acest sistem presupune existenta unui strat de baza cu textura moale, care are rolul de a prelua socurile verticale. Confortul si siguranta pe care le ofera Patmos Flex reprezinta caracteristici ce nu pot fi intalnite in cazul altor pardoseli exterioare.

CERTIFICARI

CULORI DISPONIBILE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *