Covor pvc Omnisports Excel 8,3 mm
24 mai 2018
Parchet sali de sport Stockholm 10 F de la Haro
25 mai 2018

Dale din polipropilena din gama Naxos

naxos_dale_modulare_polipropilena
Naxos reprezinta gama de pardoseli modulare - dale din polipropilena - destinate salilor de sport indoor, gama dezvoltata de partenerul Sports Partner.
Acest tip de pardoseala sportiva este disponibila in placi de 25x25 cm fabricate din polipropilena cu rezistenta la UV. Finisarea este mata, iar asamblarea dalelor presupune existenta unei protectii biomecanice din cauciuc reciclat (de 3mm).
Fiecare dala se fixeaza in 7 puncte. Pardoseala se intretine foarte usor, iar in cazul in care apar dale deteriorate, acestea pot fi inlocuite cu usurinta.
Gama Naxos cuprinde urmatoarele tipuri:
produto_Naxos_sport_evolution

Naxos Sport Evolution

Cei 4 milimetri ai sistemului fac diferenta in timpul desfasurarii activitatilor sportive, astfel ca jucatorii vor simti confortul si stabilitatea dimensionala excelenta a sistemului Naxos Sport Evolution. Grosimea acestui sistem va sustine integritatea fizica a jucatorilor, protejand articulatiile si reducand riscul accidentarilor pe terenul de joc.
naxos_air_evolution

Naxos Air Evolution

Acest model a fost dezvoltat cu scopul de a imbunatati experienta de joc. Naxos Air Evolution este indicat pentru amenajarea suprafetelor sportive aflate la interior, oferind nenumarate avantaje in ceea ce priveste performanta, confortul, siguranta, durabilitatea si costurile de mentenanta, care, practic, nu exista.
produto_Naxos_Flex

Naxos Flex

Acest model este ideal pentru jucatorii care doresc sa simta un plus de confort in timpul jocului. Naxos Flex este un sistem ce presupune existenta unui strat de baza cu o textura moale, ce are rolul de amortizare a socurilor, oferind in acelasi timp un comportament ireprosabil al mingii.

CERTIFICARI

CULORI DISPONIBILE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *