Parchet sali de sport Helsinki 10-10 de la Haro
25 mai 2018
Dale puzzle din cauciuc reciclat
7 august 2018

Conipur Pro Clay pentru terenuri de tenis indoor

CONIPUR_PRO_CLAY

Conipur Pro Clay reprezinta un sistem de zgura, cu nenumarate avantaje, creat atat pentru jocul desfasurat in aer liber, cat si pentru cel din spatii inchise (CONIPUR PRO CLAY INDOOR).
Sistemul are la baza un strat format din granule de zgura naturala mixate cu un agent poliuretanic de legatura, peste care se adauga un strat fin de zgura.
Datorita suprafetei sale compacte, sistemul Conipur Pro Clay garanteaza caracteristici de joc remarcabile, cum ar fi alunecare uniforma si un comportament excelent al revenirii mingii dupa saritura.
conica_conipur_pro-clay
INTRETINERE FACILA

Avantajele sistemului Conipur Pro Clay sunt multiple. Printre cele mai importante, amintim faptul ca zgura nu necesita inlocuire. Periodic, se adauga un strat de zgura, in cazul in care suprafata devine subtire. Conipur Pro Clay indoor beneficiaza de un tratament special ce mentine sistemul umed. Astfel, intretinerea terenurilor este mai facila, intrucat nu trebuie udate la fiecare antrenament.

CONDITII DE JOC LA SUPERLATIV

Sistemul in sine este construit din doua straturi de zgura, primul avand o grosime de 30 mm, fiind turnat “in-situ”, adica pe santier la fata locului, iar al doilea strat, de cativa milimetri, dintr-un nisip de zgura fin presarat peste stratul de baza. Sistemul profesional va pastra suprafata de joc la un nivel constant de calitate, pe toata durata de viata. Saritura mingii este de asemenea constanta pe toata suprafata de joc, datorita tehnologiei de aplicare.

INVESTITIE INTELIGENTA

Desi pretul de achizitie pentru un astfel de sistem premium este considerabil mai mare decat al unuia de zgura clasic, dupa un calcul facut pe o perioada de 10 ani, in care sunt incluse atat costurile de achizitie pentru cele doua variante, dar mai ales costurile de mentenanta, sistemul Conipur Pro Clay se dovedeste a fi varianta castigatoare - nemaisocotind diferenta de calitate a jocului si durata mult mai lunga in exploatare pentru Conipur Pro Clay.
Primele terenuri Conica Conipur Pro Clay din Romania au fost amenajate de echipa Indfloor Group, in anul 2014, in cadrul complexului sportiv Stejarii Country Club - Bucuresti.
teren pro clay

Proprietati excelente de joc


Conipur Pro Clay garanteaza o suprafata de joc exceptionala cu proprietati de alunecare si un comportament deosebit al mingii la saritura pe verticala. In plus, riscul de accidentare in timpul jocului de tenis este diminuat, articulatiile jucatorilor fiind menajate.

Un bun raport – cost-eficacitate


Datorita rezistentei crescute la intemperii, sezonul de joc poate fi prelungit. Costurile de intretinere ale unei suprafete Conipur Pro Clay sunt minime. Astfel, pentru beneficiarii unui astfel de teren, cheltuielile vor fi reduse comparativ cu veniturile, care vor creste considerabil.

Tehnologie avansata pentru sistemul indoor


Datorita tehnologiei superioare MST (Moisture Storage Technology), sistemul de interior Conipur Pro Clay va avea constant un anumit nivel de umiditate. Suprafata sportiva atrage umezeala din aer, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de interventii suplimentare in vederea umezirii ei. In plus, particulele de praf vor fi impiedicate sa se ridice de pe suprafata terenului de tenis in timpul jocului.
Tehnologia MST protejeaza din punct de vedere ecologic si nu degaja miros specific.

CERTIFICARI

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *