Sistem pentru piste alergare Conipur JIP soft

pista_alergare_jip_soft
Sistem pentru piste alergare

Conipur JIP soft

sistem_piste


Conica Conipur JIP soft este un sistem profesional destinat tuturor celor care isi doresc sa se mentina prin activitati recreative precum jogging-ul. Spre deosebire de alte sisteme pentru piste de alergare dezvoltate de Conica, Conipur JIP eco poate fi instalat direct pe suprafata din asflat/beton/piatra sparta compactata existenta.
 
Conica Conipur JIP soft este un sistem pentru piste dezvoltat de Conica, pentru amenajarea suprafetelor din asfalt/beton sau piatra compactata. In cazul in care aceste straturi suport nu exista, Conipur JIP soft implica amenajarea stratului suport J Base (granule de cauciuc reciclat si piatra sparta).
Conipur JIP soft, spre deosebire de Conipur JP, are in plus un strat de granule de cauciuc si unul de poliuretan (fapt ce ii confera impermeabilitate), intre stratul J Base si cel superior din granule EPDM sprayate. Acest strat intermediar ofera un plus de confort in timpul mersului sau alergarii si protejeaza, in acelasi timp, articulatiile persoanelor in timpul activitatilor.
Grosimea standard a acestui sistem este de 49 de mm: stratul de baza J base de 35 mm si partea superioara cu o grosime de 14 mm.
Conica Conipur JIP soft este o pardoseala sportiva cu rezistenta UV, nu degaja miros si presupune o intretinere minima.