Pardoseli turnate pentru terenuri sportive Conica Conipur SP

pardoseli_turnate_conica_conipur_sp
Pardoseli sportive turnate

Conica Conipur SP

CONIPUR_SP
Conica Conipur SP intra in categoria unor pardoseli turnate profesionale. Este un sistem turnat, dezvoltat pentru amenajarea suprafetelor sportive exterioare. Este sistemul perfect pentru urmatoarele tipuri de terenuri:
2checked

Piste atletism

2checked

Suprafete sportive scolare

Conica Conipur SP este un sistem permeabil cu o grosime de 13 mm. Straturile sale sunt reprezentate de granule SBR amestecate cu poliuretan, granule EPDM, peste care se pulverizeaza un strat protector de poliuretan.
Conica Conipur SP este sistemul cu cel mai bun raport calitate-pret certificat de Federatia Internationala de Atletism. In principal, acest sistem este folosit in cazul amenajarii pardoselilor sportive din cadrul scolilor, centrelor de recreere si indeplineste normele de siguranta.
Stratul superior din poliuretan ii confera acestei pardoseli turnate o rezistenta crescuta la incaltamintea prevazuta cu crampoane, la actiuni mecanice si conditii meteo diverse. Datorita structurii sale, Conica Conipur SP are proprietati antiderapante, ofera o buna aderenta, atat pe suprafata umeda cat si uscata.
padoseli_conica
In Romania, echipa noastra a amenajat nenumarate suprafete de joc folosind sistemul Conica Conipur SP. Acest sistem raspunde cerintelor sportivilor, oferindu-le conditii optime in vederea desfasurarii activitatilor sportive.
Calitatile acestui sistem sunt deosebit de apreciate, astfel ca tot mai multe institutii/baze sportive, opteaza pentru Conica Conipur SP.
Costurile reduse de instalare si intretinere, comparativ cu longevitatea sa, au facut ca acest sistem sa devina popular in vederea practicarii unei game largi de sporturi.