pardoseli poliuretanice sali de sport

poli-563
pardoseli poliuretanice

pentru sali de sport

Experienta noastra in turnarea de pardoseli poliuretanice tip tartan este strans legata de sistemele din gama Conipur, produse si dezvoltate de catre unul dintre liderii mondiali in domeniu, compania Conica AG - Elvetia.
Parteneriatul dintre Indfloor Group si Conica dureaza de peste 10 ani de zile, timp in care au fost realizate zeci de proiecte de referinta la nivel national.
Pardoseala poliuretanica turnata se foloseste cu succes pentru terenurile de tenis, volei, handbal, baschet, fotbal, sau terenuri multisport.
In momentul in care pardoseala trebuie reconditionata, prin procedeul denumit "retopping", se poate reface doar stratul superior al sistemului. Aceasta etapa implica costuri mult mai mici (aprox. 30-40%) decat ar insemna refacerea in intregime a respectivului sistem de pardoseala. Reconditionarea suprafetei va rezulta intr-o noua pardoseala sportiva, cu o durata de viata la fel de indelungata precum a unei suprafete nou instalate.
Pardoselile poliuretanice turnate au o durabilitate foarte mare. Se pot turna in orice culoare sau combinatie de culori si modele. Se toarna fara rosturi, intreaga pardoseala fiind o singura suprafata compacta.
Indfloor Group monteaza Conica Conipur HG, un sistem profesional de amenajare a spatiilor indoor.