Pardoseli piste alergare Conipur JP eco

pista_alergare_indfloor
Sistem pentru piste alergare

Conipur JP eco

CONIPUR_JP_eco






Conica Conipur JP eco este un sistem profesional destinat tuturor celor care isi doresc sa se mentina prin activitati recreative precum jogging-ul. Spre deosebire de alte sisteme dezvoltate de Conica, Conipur JP eco pentru pardoseli piste de alergare poate fi instalat direct pe suprafata din asflat/beton/piatra sparta compactata existenta.
 
Conica Conipur JP eco este un sistem destinat amenajarii suprafetelor pe care iubitorii miscarii in aer liber le pot folosi pentru a avea parte de conditii optime de alergare/jogging. Conipur JP eco reprezinta o pardoseala de incredere atunci cand vine vorba de miscarea zilnica. Pentru ca nu este un sistem pretentios, el poate fi instalat direct pe asfalt, beton sau piatra compactata. Iata de ce acest sistem de pardoseala profesionala poate fi o solutie pentru amenajarea aleilor dintre blocuri sau a aleilor din parcuri destinate celor care isi doresc sa isi mentina conditia fizica.
In cazul in care asfaltul sau betonul lipsesc, Conipur JP eco presupune amenajarea unui strat de baza Conipur J base cu o grosime standard de 35 de mm (granule din cauciuc reciclat amestecate cu nisip quartzos). Stratul superior are 3 mm si face referire la granule EPDM amestecate cu poliuretan, aplicate prin sprayere. Acest strat final ofera o rezistenta deosebita sistemului.
Conipur JP eco are bune proprietati anti-alunecare si prezinta o rezistenta crescuta la intemperii. In cazul in care pentru stratul suport se opteaza pentru Conipur J base, sistemul devine unul permeabil, ce nu va permite apei sa balteasca. Suprafata va putea fi folosita chiar si dupa averse.