Pardoseli locuri de joaca Conica Playground

conica_coniplay
Pardoseli locuri de joaca

Conica Playground

pardoseli_locuri_de_joaca_coniplay

Conica a dezvoltat un sistem de pardoseala turnata destinata amenajarii locurilor de joaca pentru copii, care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte de siguranta. Conica Playground Outdoor reprezinta un tip de pardoseala testata in nenumarate randuri in cazul impactului cu suprafata de la diverse inaltimi. Suprafata turnata absoarbe foarte bine socurile, astfel incat ofera celor mici conditii de joaca in deplina siguranta.
2checked

Gradinite

2checked

Centre de recreere

Conipur Playground este un sistem realizat dintr-un strat de baza din granule de cauciuc reciclat si un strat superior de granule EPDM. Grosimea sistemului se stabileste impreuna cu specialistii, in functie de echipamentele de joaca instalate.
In ceea ce priveste designul, optiunile sunt nelimitate. Exista 22 variante de culori ce pot fi combinate in cel mai original mod posibil. Evident, se pot contura elemente grafice clasice precum sotron, tabla de sah, cifre, litere, etc.
Conipur Playground are o textura poroasa si flexibila. Intra in categoria de pardoseli pentru locuri de joaca - suprafete antitrauma. Deci este o pardoseala ideala pentru amenajarea spatiilor de joaca din parcuri, gradinite sau alte centre de recreere.
coniplay
 

Paleta de culori pentru sistemul Conipur Playground

CONICA-Coniplay-Colour-Chart-1