Parchet multistrat pentru sali de sport

parchet_triplustratificat
parchet multistrat

pentru sali de sport

Lemnul, prin natura sa, inspira durabilitate si caldura. Parchetul multistrat reprezinta o pardoseala cu o rezistenta buna in timp. Sistemele dezvoltate de marii producatori de pardoseli profesionale, sustin atat performantele sportivilor amatori, cat si ale celor profesionisti.
Parchetul multistrat este recunoscut pentru proprietatile sale excelente in cazul jocului de baschet. Ceea ce il defineste ca fiind o pardoseala ideala pentru practicarea acestui tip de sport, este elasticitatea sa in arie. Rigiditatea suprafetei si elasticitatea in arie ofera o exceptionala saritura a mingii, aspect deosebit de important in jocul de baschet. Aceste conditii de joc nu pot fi intalnite pe o suprafata precum cea a covorului pvc, care ofera elasticitate in punct. Suprafata soft si elasticitatea in punct sunt insa conditii foarte bune pentru practicarea jocului de handbal.
Un alt aspect important in cazul parchetului multistrat, este faptul ca exista sisteme ce pot fi demontate. Este un motiv pentru care parchetul sportiv este agreat in salile care gazduiesc pe termen limitat diverse competitii sportive ce necesita o pardoseala precum parchetul.

ALTE CARACTERISTICI

 • excelenta stabilitate dimensionala
 • necesita o reconditionare dupa abia 10-15 ani de utilizare
 • beneficiaza de protectia PERMADUR
  • ofera o aderenta ideala pentru toate sporturile care implica mingea
   • prezinta rezistenta UV si rezistenta la abraziune
    • protejeaza articulatiile jucatorilor