Gazon sintetic pentru terenuri sportive

gazon_sintetic_terenuri_sport
Gazon sintetic

pentru terenuri sportive

gazon_artificial
Gazonul sintetic reprezinta o solutie ideala pentru amenajarea spatiilor exterioare. Acest tip de pardoseala acopera cu succes terenuri de tenis, fotbal, multisport, etc.
Gazonul sintetic poate fi ales dintr-o multitudine de variante, in functie de sportul practicat si are nenumarate avantaje care il plaseaza in topul preferintelor, in detrimentul suprafetelor din iarba naturala, care implica costuri mari de intretinere.
Pentru fabricarea gazonului artificial se foloseste cea mai avansata tehnologie existenta la momentul actual. Una dintre recentele descoperiri este fibra "Thiolon", material rezistent la temperaturi extreme, raze UV, si care asigura o durata de viata crescuta a gazonului sintetic.
Gazonul de ultima generatie ne da posibilitatea de a oferi clientilor nostri un produs sigur, durabil, cu un aspect extrem de asemanator cu iarba naturala si care protejeaza mediul inconjurator.
 
Un gazon artificial reprezinta o solutie de succes, din mai multe puncte de vedere. Terenurile cu gazon sintetic stau la dispozitia utilizatorilor 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an.
Pe langa faptul ca nu necesita operatiuni riguroase de intretinere, gazonul sintetic prezinta nenumarate avantaje:
- Reprezinta o solutie convenabila, la indemana oricui
- Este multifunctional si se poate monta pe aproape orice suprafata
- Rezista la intemperii
- Se intretine extrem de usor
- Isi pastreaza culoarea tot timpul anului
- Confera un aspect proasptat pe tot parcursul anului
- Reduce riscul accidentarilor si imbunatateste performantele sportive
gazon-sintetic
Echipa noastra va pune la dispozitie gazon sintetic multisport si gazon sintetic pentru terenuri de fotbal.

Gazon multisport 24 mm


Gazonul sintetic multisport are o inaltime a firului de 24 mm, oferind astfel o suprafata usor mai dura, potrivita pentru jocul de tenis, handbal, baschet, fotbal, etc. Gazonul multisport necesita umplutura de nisip, fara insa a fi nevoie de granule de cauciuc.

Gazon fotbal 50 mm


Gazonul de fotbal are un fir inalt de 40-60 mm, oferind o suprafata de joc mai soft ce nu permite o saritura inalta a mingii. Suprafata necesita atat umputura de nisip, cat si cu granule de cauciuc.